Horia Ciorcila: Ancheta de la SIF-uri este o lovitura grea in piata

22 Septembrie 2008 in Piete de capital

SIF Banat-Crisana isi inchide sucursalele din cinci orase

Societatea de Investitii Financiare Banat-Crisana (SIF 1) a anuntat ca de la 1 octombrie isi va inchide sucursalele din Alba Iulia, Baia Mare, Oradea, Timisoara si Zalau, in scopul eficientizarii activitatii institutiei.

"Desfiintarea acestor sucursale este una dintre masurile luate de catre conducerea SIF Banat-Crisana in scopul eficientizarii activitatii si asigurarea unor costuri de administrare riguros dimensionate", a anuntat SIF1.

Cat priveste plata dividendelor, actionarii SIF Banat-Crisana vor trebui sa se adreseze biroului de relatii cu actionarii de la sediul central al societatii din Arad.

Solicitarile legate de calitatea de actionar al SIF Banat-Crisana, privind eliberarea extraselor de cont, a listelor de coduri confidentiale, transferurile de actiuni (directe sau pentru mostenitori), modificarile datelor de identificare (nume, adresa, etc.), trebuie adresate direct societatii Depozitarul Central S.A. Bucuresti.

Citeste si:

In ultima perioada, mai multe case de brokeraj si-au inchis unele sucursale, din cauza scaderii rulajelor de pe bursa.

SIF Banat-Crisana tinteste un profit de 104 milioane lei in 2008, precum si cresterea rentabilitatii portofoliului si diversificarea acestuia, prin realizarea unui volum de investitii de 73,4 milioane lei, a anuntat, in luna aprilie, presedintele societatii, Ioan Cuzman.

Conducerea societatii luase la vremea respectiva in calcul evolutia burselor la nivel mondial, ce afecteaza intr-o masura tot mai mare in ultimii ani si bursa din Romania, precum si contextul macroeconomic local, marcat de adancirea deficitului de cont curent si de inflatia accentuata.

Recomandare Actionarii SIF2 vor hotari in noiembrie situatia lui Catalin Chelu
Citeste si

mai multe articole din Piete de capital
}