Estinvest a ocupat prima pozitie in topul caselor de brokeraj active in luna noiembrie pe piata intrumentelor financiare derivate a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), dupa valoarea tranzactiilor, urmata de Intervam si Muntenia Global Invest, potrivit clasamentului publicat de BVB.
Estinvest a intermediat luna trecuta tranzactii cu contracte futures, la BVB, in valoare totala de 3,94 milioane lei, reprezentand 95,31% din valoarea totala a contractelor incheiate, arata NewsIn.

Pe locul al doilea in topul intermediarilor pe piata futures a BVB s-a aflat Intervam, care a intermediat 4,35% din totalul contractelor incheiate, in valoare de 180.330 lei, urmata de Muntenia Global Invest, cu tranzactii de numai 13.710 lei. Pe locul patru s-a clasat Confident Invest, cu un rulaj de 300 lei.

BVB a lansat, in aprilie, sistemul pentru tranzactionarea contractelor futures, prin care a intrat in competitie directa pe acest segment cu Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS), pe care investitorii joaca in prezent pe mai multe tipuri de contracte, de la derivate pe suportul actiunilor cotate la BVB pana la cele valutare sau pe aur.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri