Estinvest este liderul intermediarilor de la Sibex atat in primul trimestru al anului, cat si pe luna martie, cu 512 577 contracte futures si options incheiate in total. Urmatoarele locuri din topul trimestrial sunt ocupate de aceleasi SSIF-uri care au facut cele mai mari rulaje si luna trecuta :Tradeville, Intercapital si Broker Cluj.
Primul loc in clasament este detinut de SSIF Estinvest, societate care s-a plasat in fruntea ierarhiei in ianuarie si martie ocupand locul doi in februarie si realizand cumulat 154.671 contracte, informeaza un comunicat al institutiei.

Tradevile (fosta Vanguard) ocupa locul doi in topul lunii martie, cu un rulaj de 67 097 contracte realizate, in crestere cu 21,7% fata de februarie si un total de 150 704 contracte in primele trei luni.

Podiumul este completata de Intercapital Invest, cu aproape 110.000 contracte, din care 47 416 in martie.

Liderul anului trecut, SSIF Broker Cluj s-a clasat pe locul patru atat luna tercuta cat si pe primul trimestru, cu 72 400 de contarcte intermediate, din care peste 47 000 luna trecuta.

In topul lunii martie, pe locul cinci a urcat BT Securities, cu doua pozitii, dupa un rulaj de 26 700 de contracte in martie, cu peste 70% mai mult fata de luna anterioara.

Locul sase a revenit KBC Securities cu 23.137 contracte luna trecuta. Societatea a urcat sapte locuri, prin cresterea de patru ori a numarului de contracte incheiate.

Tot in martie, cu volume de peste 22.000 de contracte s-au mai evidentiat IFB Finwest, aflata pe locul sapte, Nova Invest clasata pe opt dar si Delta Valori Mobiliare pozitionata pe noua. Topul celor mai active 10 case de brokeraj de luna trecuta este incheiat de Interdealer Capital cu 18.399 contracte.

In primul trimestru al anului in curs societatile de brokeraj active in piata bursiera a derivatelor de la Sibiu au incheiat 512.577 contracte futures si options, ponderea cea mai consistenta fiind realizata pe piata futures. In total in primul trimestru din an pe piata sibiana a derivatelor au fost prezenti 36 de intermediari.

In luna martie, pe piata Sibex au tranzactionat 34 de intermediari care au incheiat in total 243.482 contracte.









Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri