Joi seara, in prezenta a peste 300 de invitati din domeniul financiar – bancar, politic si economic, s-a desfasurat a opta editie la Galei Premiilor Pietei de Capital, eveniment organizat de Asociatia Brokerilor, in parteneriat cu Bursa de Valori Bucuresti.
Wall-Street a castigat premiul publicului pentru pentru cel mai bun jurnalist in domeniul financiar acordat Dianei Cioltei, redactor in cadrul departamentului de piete de capital al publicatiei online de business.

La aceeasi categorie, premiul brokerilor a fost acordat jurnalistului Radu Soviani, The Money Channel TV.

De 8 ani, Gala Premiilor Pietei de Capital reprezinta modul prin care brokerii isi exprima aprecierea pentru activitatea unor personalitati, organizatii, specialisti care activeaza in afara pietei, dar prin actiunile lor contribuie la dezvoltarea si promovarea pietei bursiere.

Premiul de excelenta pentru utilizarea constanta a pietei de capital in vederea finantarii - categoria administratii publice locale a fost castigat de Primaria Municipiului Timisoara, atat la votul brokerilor, cat si al publicului.

Dupa proiectul de lege privind eliminarea pragului la SIF-uri, senatorul PD-l Ovidiu Marian a castigat simpatia brokerilor si a publicului, castigand ambele premii la categoria de noi initiative in 2009.

Brokerii au desemnat compania Farmaceutica Remedia Deva la premiul pentru cea mai apreciata promovare la cota BVB, in timp ce publicul a votat online pentru OTP WiseRO.

SIF Oltenia a castigat premiul pentru cea mai atractiva companie listata la Bursa de Valori Bucuresti. La votul publicului, cele mai multe voturi au mers spre Petrom SA.

La premiul de excelenta pentru reflectarea pietei de capital, categoria presa economica, Ziarul Financiar a fost premiat de brokeri, in timp ce publicul a votat pentru cotidianul Financiarul.

Premiul de excelenta pentru contributia la dezvoltarea pietei de capital a fost castigat de OTP Asset Management atat la votul brokerilor, cat si al publicului.

Ultima categorie, premiul pentru cea mai activa casa de avocatura in domeniul pietei de capital a mers la Bostina si Asociatii, in timp ce publicul a votat pentru cabinetul de avocatura Alina Constantinescu.

Nominalizarile pentru cele 8 categorii de premii au fost realizate de catre reprezentantii societatilor de servicii de investitii financiare si institutiilor de credit, membre ale Asociatiei Brokerilor, tot ei fiind cei care au desemnat prin vot secret castigatorii.

Asociatia Brokerilor a acordat doua premii speciale, Gratielei Iordache, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice, si Narcisei Oprea, partener Schoenherr.

In cadrul evenimentului, Bursa de Valori Bucuresti, in calitate de Partener Oficial, a acordat doua premii speciale. Acestea au revenit lui Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, si Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri