SIF Oltenia (SIF5) si-a lichiditat participatia pe care o avea la compania Vidraru Curtea de Arges (VIRU), conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
SIF Oltenia a vandut actiunile la un pret de 50 lei, cu 150% mai mare decat ultima cotatie de 25 lei, stabilita in sedinta de tranzactionare a pietei Rasdaq din 3 februarie.

Suma pe care a primit-o societatea de investitii financiare este de 7,15 milioane lei (1,76 mil. euro).

Capitalul social al VIRU este de 716.000 lei, impartit in 286.400 actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei. Al doilea actionar, ca participatie, dupa SIF Oltenia este Dumitru Tudor, cu o detinere de 15,06%.

Capitalizarea companiei s-a majorat de 2,5 ori in urma tranzactiei, la 14,32 milioane lei (3,52 mil. euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri