Consiliul Bursei a decis in sedinta de ieri sa suspende tarifele de procesare si de admitere la tranzactionare pe pietele administrate de catre BVB pentru noii emitenti de valori mobiliare, in perioada 1 iunie 2010 – 1 iunie 2011, se arata intr-un comunicat al institutiei.
De asemenea, BVB nu va percepe tarife de procesare si de admitere la tranzactionare pentru emisiunile individuale de produse structurate ale aceluiasi emitent incepand cu cea de a patra emisiune individuala listata in perioada respectiva.

Consiliul a mai decis modificarea Codului BVB - operator de piata referitoare la interfetele de acces la sistemul BVB, disponibile participantilor la piata, pentru a reflecta dezvoltarea platformei tehnologice in ceea ce priveste accesibilitatea sistemului Arena – Automated Exchange Platform.

Urmatorul emitent va fi Bursa de Valori Bucuresti, asteptata sa isi listeze actiunile in urmatoarele saptamani.

BVB, in fata listarii. Cum arata urmatorul emitent de pe bursa locala


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri