Sinteza Oradea (STZ) a anuntat ca va majora limita de finantare pentru investitii la 9,2 milioane de euro, iar cea pentru capitalul de lucru la 1,5 milioane de euro, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Investitiile producatorului de substante chimice vor fi finantate prin credite bancare si accesarea de fonduri europene. Operatiunea a fost aprobata vineri de actionari.

Compania estimeaza ca va obtine un profit de 0,88 milioane lei in acest an, cu 84,5% mai mare decat cel din 2009.

Cifra de afaceri a firmei a scazut in primul semestru cu 7,6%, la 5,28 milioane de lei, comparativ cu perioada similara din anul 2009, cand societatea a rulat afaceri de 5,72 milioane de lei. In primele sase luni ale acestui an, profitul brut al firmei a scazut de la 300.200 de lei la 245.000 de lei.

Sinteza produce substante chimice utilizate la productia medicamentelor, dar si pesticide, insecticide, vopsele, ingrasaminte, aracet, lacuri si coloranti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri