Peste 2.000 de persoane participa, sambata seara, la Cluj-Napoca, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale, oamenii scandand si lozinci impotriva lui Victor Ponta si cerand demisia acestuia.

Oamenii s-au adunat, incepand cu ora 18.00, in Piata Unirii din municipiul Cluj-Napoca, avand pancarte cu mesaje precum: "Ponta nu uita, tineretul nu te vrea", "Ponta, nu te vrem" si "Jos Ponta", transmite Mediafax.

De asemenea, ei scandeaza lozinci impotriva candidatului PSD-UNPR-PC la prezidentiale, Victor Ponta, si cer demisia acestui: "Securisti vechi si noi, s-a sfarsit cu voi", "Jos Ponta", "Jos comunistii", "Ponta, demisia".

La actiune au venit si parinti cu copii mici, spunand ca au iesit in strada pentru un viitor mai bun pentru copiii lor. Dupa cateva zeci de minute petrecute in Piata Unirii, protestatarii au plecat in mars spre Bulevardul Eroilor, urmand sa se opreasca in fata sediului Prefecturii Cluj.

Oradea

Si la Oradea, aproximativ 300 de persoane au participat, sambata, in centrul orasului, pe ploaie, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale.

Oamenii s-au adunat, incepand cu ora 16.00, in Piata Unirii din Oradea, in jurul statuii lui Mihai Viteazu, avand steaguri tricolore, trompete si bannere cu mesaje precum: ”Ponta ne minte!/Nu-l vrem presedinte!”, “Lasati diaspora sa voteze!”, “O dorinta sincera/Romania libera”. De asemenea, ei au scandat lozinci impotriva PSD si a lui Victor Ponta: “PSD e PCR”, “Jos Ponta!”, “Ponta, leafa mea/N-ajunge de taxa ta!”, precum si ”Lasati-i sa voteze!”.

Actiunea, care a fost autorizata de comisia de resort a municipalitatii oradene, s-a desfasurat sub supravegherea jandarmilor, incheindu-se dupa aproximativ doua ore fara incidente.

Sibiu

Vineri, la Sibiu, aproximativ o mie de persoane au participat la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale si le-au cerut romanilor de pretudindeni sa iasa la vot si ”sa isi aleaga viitorul".
Timisoara

Peste o mie de persoane participa, sambata seara, si la Timisoara, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora, printre manifestanti aflandu-se si un batran de 93 de ani care a spus ca a venit sa manifesteze alaturi de tineri intrucat e impotriva comunistilor care l-au batut in 1958.

Oamenii s-au adunat, sambata seara, in Piata Victoriei din Timisoara, pe platoul din fata Operei, iar unii dintre ei au steaguri tricolore, dar si pancarte cu mesaje precum ”Revolutia continua”, ”Solidaritate cu diaspora”, ”Mai multe cabine de vot pentru romanii din diaspora”, ”Adevarul sta in picioare, minciuna la popcorn”, ”Ponta nu fura, Romania nu te vrea”.

De asemenea, ei scandeaza ”Jos comunistii”, ”Azi in Timisoara, maine in toata tara”, iar in Piata Victoriei a fost adusa si o cabina de vot.

Bucuresti

Peste 400 de manifestati s-au strans, sambata seara, in Piata Universitatii din Capitala, in semn de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota in primul tur al alegerilor prezidentiale, acestia scandand "Libertate", "Iesiti la vot" si mesaje contra lui Victor Ponta.
Manifestantii sunt pe trotuarul din fata Teatrului National, acestia fiind supravegheati de un cordon de jandarmi format la marginea drumului.

Oamenii care au venit in Piata Universitatii au bannere pe care scrie "2012: USL versus Basescu. 2014: ACL versul Ponta. Nu am invatat nimic. Toate partidele aceeasi mizerie. Schimbati legile electorale. Vrem alta politica", "Vrem o tara ca afara", "Iesiti la vot", Taxe si accize fara numar", "Ponta, te asteapta DNA".

Sursa foto: Mediafaxfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri