Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Sorin Grindeanu a avut "un plan malefic pentru a distruge PSD", acest lucru fiind dovedit de atitudinea pe care premierul a avut-o la sedinta Comitetului executiv al partidului, unde si-a sfidat colegii care l-au sustinut pentru functia de prim-ministru.

”Politica e un sport de echipa. Intram intr-o formatiune politica sau alta pornind de la ideea ca avem aceleasi idealuri cu toti colegii din acel partid politic, respectam statutul acelei formatiuni, deciziile luate de conducerile alese statutar la varful respectivului partid politic. Faptul ca acum aceste reguli sunt calcate in picioare de domnii Grindeanu si Ponta ne duce cu gandul ca ce nu au reusit inamicii politici vor reusi cei doi fosti colegi. (...) Daca la Comitetul executiv domnul Grindeanu nu ar fi sters-o englezeste, probabil ca altul ar fi fost deznodamantul. Domnia sa a dovedit, prin comportament, ca, de fapt, urmarea un plan malefic, de distrugere a PSD", a declarat Gabriela Firea, sambata, la Antena 3, potrivit News.ro.

Gabriela Firea a adaugat ca Sorin Grindeanu "a venit, a sfidat colegii si in momentul in care s-a luat pauza s-a reintors si a spus ca el nu isi va da demisia decat daca presedintele tarii va garanta ca va numi un premier tot de la PSD. In momentul in care domnul Dragnea l-a adus de mana in fata noastra, a membrilor CEx, si ne-a rugat sa il sustinem sa fie prim-ministru, domnul Grindeanu nu a facut nicio legatura sau conditionalitate cu presedintele tarii. Acum, la final, nu se mai raporteaza la noi, cei care l-am sustinut sa fie prim-ministru, face raportari la presedinteletarii. Este incorect".

Ea a mai sustinut faptul ca autorul acestei operatiuni neconstitutionale si ilegale este Victor Ponta.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri