Dragos Pislaru, fostul ministru al Muncii in guvernul tehnocrat, a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa PSD, dupa ce Robert Negoita l-a mentionat intr-o declaratie privind problemele cu justitia si dosarele penale. „Tupeul si disperarea actualei clase politice ce ne guverneaza azi este fara margini. La fel ca si ingamfarea si prostia”, a scris Pislaru.

"Acum doua saptamani, suntem intr-un proiect cu fostul ministru Pislaru, care a fost tavalit prin presa, ca tot felul de nenorociri, a fost impins afara, a fost ..si dupa aceea s-a dovedit ca e nevinovat. Si cazuri de genul asta avem nenumarate. Eu cred ca ne dorim o societate normala. O societate normala inseamna exact ce scrie in Constitutie, adica prezumtia de nevinovatie. Si pana la urma, intr-un fel sau altul, nu vedeti ca toti avem dosare penale? Ce facem, ne dam demisia toti?", a declarat Robert Negoita, citat de mediafax.ro.

„Trecand peste faptul ca nu inteleg la ce se refera cand spune ca “acum doua saptamani suntem intr-un proiect” sau despre ce “nenorociri” este vorba sau unde am fost “impins afara”, mi se pare incredibil tupeul de a incerca sa se legitimizeze pe sine sau pe oricine altcineva din PSD prin asocierea de nume cu mine. Ultima oara cand m-am vazut sau am vorbit cu Domnul Negoita a fost in 27 iulie 2016 cand in semn de deschidere pentru institutia pe care o prezida, am participat ca invitat la intalnirea Comitetului Director al Asociatiei Municipiilor din Romania. Inteleg de la dumnealui ca “s-a dovedit ca sunt nevinovat”. Nevinovat de ce? NU AM, NU AM AVUT vreodata si nu exista temei pentru vreun dosar penal pe numele meu. Nu am avut vreodata probleme cu justitia de vreun fel”, a mai scris Pislaru.

Acesta a explicat ca, inainte de a fi ministru, a lucrat in consultanta si a sprijinit dezvoltarea multor autoritati publice, precum ministere, primarii sau consilii judetene, la fel cum a facut o si pentru clientii din sectorul privat. Mai mult, Pislaru subliniaza ca a lucrat pentru cetateni, nu pentru ministri, primari sau presedinti de Consilii Judetene.

„Este de necrezut ca s-a ajuns sa se arunce cu noroi in cineva si apoi sa se spuna, “vedeti, si acesta este in mocirla cu noi”. Este doar o noua dovada de manipulare si obraznicie. Oamenii acestia ar zice orice azi sa-si scape pielea. Iar la intrebarea “Ce facem, ne dam demisia toti?", raspunsul meu este ferm si clar - Da dragilor, dati-va demisia, intrucat ne-am saturat de penali, de coruptie si de capturarea tarii. Dati-va demisia pentru a se putea curata clasa politica. Dati-va demisia pentru ca tara sa poata avea un viitor!”, a mai scris Pislaru pe reteua de socializare.

Romania nu poate progresa cu penali, ori in fruntea PSD este un om care nu doar are dosar penal pe rol, ci a fost deja condamnat definitiv penal. Masluirea referendumului, angajarea abuziva si fictiva cu sprijinul sotiei pe banii statului, transferul a peste 300 de hectare din albia Dunarii in folosinta propriului fiu, toate acestea denota dispretul profund pentru lege, pentru cetateni si pentru Romania. Nu se poate relativiza moralitatea, asa cum nu pot exista jumatati de masura in ceea ce priveste primenirea societatii romanesti. O societate normala este in primul rand o societate morala. Ori voi, dragi baroni, oligarhi si penali, ati imbolnavit aceasta societate. Atacati zilnic, cu persistenta, fara remuscari, adevarul, moralitatea si umanitatea din fiecare dintre noi. Ajunge! E destul

Dragos Pislaru

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri