Retailerul italian Calzedonia va deschide in luna aprilie primul magazin din Romania, in Piata Romana din Bucuresti, unde a inchiriat 200 de metri patrati de spatii comerciale, a anuntat Cushman&Wakefield, intermediarul tranzactiei.
"Retailerul a ales pentru acest prim magazin o locatie stradala deoarece aceasta corespunde politicii sale de expansiune, care vizeaza deschiderea primului magazin intr-un spatiu stradal cu o vizibilitate foarte buna intr-o zona comerciala de renume. Planul de dezvoltare pe urmatorii doi ani cuprinde deschiderea mai multor magazine in primul rand in Bucuresti, in spatii comerciale stradale, dar si in centre comerciale consacrate.In planul de extindere vor fi incluse apoi si alte orase importante din tara", a declarat intr-un comunicat Valentin Manu, directorul departamentului de retail spatii stradale, partener Cushman&Wakefield Romania, citat de Mediafax.

Calzedonia, retailer de accesorii de imbracaminte pentru femei, barbati si copii, are o retea de magazine de peste 1.300 de unitati in peste 20 de state.

Bulevardul Magheru a ramas, ca si in anii trecuti, cea mai scumpa artera comerciala din Romania, in aceasta zona chiria pentru un magazin de aproximativ 200 metri patrati fiind cuprinsa intre 75 si 90 euro/mp/luna. Gradul de ocupare este in continuare foarte ridicat, de aproximativ 90%.

Sursa foto: plazaplzen.eu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri