Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide pe 25 noiembrie, la Tulcea, al 26-lea magazin al retelei pe o suprafata de 10.000 mp, in urma unei investitii de 10 milioane euro.
“Am reusit sa finalizam si suntem pregatiti sa deschidem al cincilea magazin din acest an, al 26-lea al retelei noastre.Cu aceasta deschidere am depasit numarul de 5.000 de angajati si ne-am indeplinit toate obiectivele pentru acest an, iar aceasta realitate este confirmata si de cresterea cifrei de afaceri peste nivelul planificat, pastrand in acelasi timp profitabilitatea companiei, a declarat Dragos Paval, presedinte Dedeman.

Pentru magazinul Dedeman din Tulcea lucreaza 168 angajati.

Magazinul din Tulcea este al 5-lea inaugurat anul acesta, dupa Cluj, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare si Alba Iulia, iar deschiderea acestor cinci magazine a contribuit la cresterea cifrei de afaceri peste targetul initial stabilit, de 10%.

De asemenea, anul 2011 a fost marcat de alte doua evenimente importante pentru companie: a fost depasit pragul de 5.000 de angajati, iar Dedeman a devenit Sponsor Oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Pentru anul viitor, compania are drept obiectiv deschiderea altor 5 unitati si mentinerea pozitiei de lider pe segmentul retailului de materiale de constructii si amenajarilor interioare.


Dedeman in cifre

- 26 magazine, doua centre logistice, parc auto propriu;
- peste 45.000 de produse ce acopera 11 domenii;
- peste 5.000 de angajati;
- peste 260.000 mp suprafata de vanzare;
- intre 6.000 – 18.000 mp suprafata unui magazin;
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri