Firma Yourway, specializata printre altele in identificarea si dezvoltarea potentialului copiilor, prin programe de evaluare acreditate, isi desfasoara activitatea intr-o vila cocheta din zona 1 Mai a Capitalei.
Yourway este condusa de condusa de Mihaela Feodorof, specialist in resurse umane.

Locatia este proprietate persoanala si are o suprafata de 450 de metri patrati, fiind recent renovata si extinsa, dintre care 175 mp sunt locuibili.

Investitia in extindere, renovare si decorare a fost in jur de 100.000 euro si a durat aproximativ sase luni. Proprietatea este evaluata, in conditiile actuale de piata, la o valoare de 350.000 - 400.000 euro.

In aceasta locatie au loc si sesiuni de coaching sustinute de Mihaela Feodorof.

"Am ales acest loc pentru a oferi clientilor ceea ce aveau nevoie ca sa-si dezvolte potentialul: un spatiu confortabil, in care se simt in largul lor. Cand vorbesc de clienti ma gandesc de la adultii corporate din multinationale, care aleg sa faca sesiunile de executive coaching la sediul nostru, dar si la piata minorilor, pentru care aveam nevoie de un loc dedicat atelierelor de dezvoltare comportamentale. Interventia psihologului in relatia cu copilul este mult mai facila atunci cand acesta revine intr-un loc deja cunoscut, in care s-a simtit bine si are libertate de actiune si exprimare", a explicat Feodorof.

Sediul firmei, in care isi desfasoara activitatea cei 6 angajati, este un open space folosit pentru ateliere si doua birouri ale caror usi stau inchise pentru discutii individuale. De asemenea, cladirea dispune de o receptie , 2 bai si dependinte.

Curtea vilei, de circa 300 mp este amenajata astfel incat sa permita parcarea a 3-5 autoturisme, cat si exercitii pentru copii, petrecerea timpului liber, spatiu pentru fumat.

Biroul Mihaelei Feodorof are 20 mp si este cel in care acesta isi desfasoara si activitatea de executive coach. Usa este permanent deschisa, mai putin pe durata sesiunilor de coaching individual.

"Intregul spatiu in care ne desfasuram activitatea este definit de mini - biblioteci in care se gasesc titluri reprezentive pe teme ca leadershipul, inovatia, educatie,dezvoltare personala, cat si modele de viata (memorii si jurnale ale personalitatilor). Unul din obiceiurile care insotesc momentele aniversare ale clientilor nostri este de a le oferi cadou carti. Reactia fireasca a celor care ne raman aproape este aceea de a ne intreba: Ce carte imi mai recomanzi sa citesc?", a spus Mihaela Feodorof.



Fotografii profesionale realizate de Mircea Dragos.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri