Compania de stat Hidroelectrica, aflata in insolventa, a inchiriat 3.200 de metri patrati in imobilul de birouri Tower Center International din Piata Victoriei, fiind primul chiris al cladirii, finalizata de mai multi ani, dar care a facut obiectul unor litigii dintre dezvoltatori si finantator.
In prezent, Hidroelectrica are sediul intr-o cladire veche de pe strada Constantin Nacu, din apropierea Bulevardului Carol I din Capitala.

"Am semnat contractul de inchiriere pentru o suprafata de 3.200 metri patrati in Tower Center International in luna decembrie, in prezent se lucreaza la amenajarea spatiului, iar din 31 martie va incepe mutarea. Contractul a fost incheiat pe 10 ani, iar valoarea este confidentiala, dar este mai mica decat valoarea pe care o platim pentru actualul sediu. Hidroelectrica va ocupa etajele 11, 12, 13 si 14, in conditiile in care restul cladirii este plin", a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, citat de Mediafax.

Negocierile privind inchirierea cladirii au inceput in octombrie, iar contractul a fost semnat in luna decembrie.

Cladirea Tower Center International, cu o suprafata inchiriabila de 22.000 metri patrati, a fost dezvoltata de firma Avrig 35 si a fost cumparata anul trecut de oamenii de afaceri Ioannis Papalekas si Dragos Bilteanu pentru 50 de milioane de euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri