Compania austriaca Immofinanz Immobilien Anlagen AG isi extinde afacerile in Bucuresti prin noi achizitii, informeaza Rompres
Prin filiala sa Immoeast, Immofinanz isi extinde cu 31.400 metri patrati complexul Iride Business Park, achizitionat in 2004 cu 63 de milioane de euro, ajungand la o suprafata totala de 87.000 de metri patrati. in total, portofoliul detinut de firma pe piata imobiliara din Bucuresti a atins o cifra de peste 160.000 de metri patrati suprafata utilizabila.

De curand, a fost refacuta o cladire cu o suprafata de 9.650 de metri patrati in zona dintre centru si Otopeni si inchiriata apoi firmei Orange, cu titlu de chirias unic. A doua cladire, cu un total de 13.000 de metri patrati suprafata pentru birouri, urmeaza sa fie refacuta complet in mai 2006. in luna octombrie, urmeaza sa se incheie lucrarile de constructie la o a treia, cu o suprafata de 8.750 metri patrati.

Datorita cererii foarte mari de suprafete utile din partea firmelor internationale, urmeaza ca Iride Business Park sa se extinda si mai mult, la un total de 100.000 metri patrati. Baneasa Airport Tower, cu o suprafata inchiriabila de 6.100 metri patrati, ar urma sa fie gata in prima parte a lui 2007, acest obiectiv fiind construit sub forma unui jointventure la care Immoeast detine 75%.

"Bucurestiul este una dintre pietele importante in care intentionam sa investim in anii care urmeaza", afirma presedintele consiliului de administratie al firmei, Karl Petrovics. "In domeniul suprafetelor de birouri suntem bine situati. Pe viitor planificam achizitionarea de obiective in domeniul comertului cu amanuntul si al logisticii", a adaugat acesta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri