Oana Vijiala (foto), fost manager de inchirieri in cadrul AFI Europe, a fost numita leasing manager la CBRE Romania.

Oana Vijiala are o experienta de peste sapte ani in domeniul real estate si vine sa consolideze echipa de retail a CBRE Romania ca rezultat al obtinerii unor noi mandate de reprezentare exclusiva din ultima perioada.

“Oana Vijiala s-a alaturat echipei noastre in urma extinderii portofoliului detinut de CBRE Romania in prezent. Parklake Plaza si Veranda Shopping Center sunt principalele mandate de reprezentare exclusiva pe care CBRE le-a obtinut in aceasta perioada. Aceste mandate se adauga portofoliului existent de proiecte co-exclusive, printre care putem mentiona Shopping City Sibiu, Shopping City Suceva, Era Shopping Park Iasi si Era Shopping Park Oradea”, spune Luiza Moraru, head of retail CBRE Romania.

Cel mai recent, Oana Vijiala a ocupat functia de leasing manager in cadrul companiei AFI Europe si s-a ocupat de inchirierea AFI Palace Cotroceni si AFI Palace Ploiesti. Anterior, in perioada 2007 - 2010, Oana a fost consultant in cadrul companiei JLL. CBRE Romania are in prezent o echipa de peste 60 de persoane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri