Pro Active Business Communication si Plus Media vor organiza in perioada 15-18 Februarie 2007, la World Trade Plaza, prima editie a Targului de Apartamente Condominium, unde mai mult de 25 de companii isi vor expune ofertele de ansambluri rezidentiale noi din zona Capitalei.

Conform organizatorilor primei editii a Targului de Apartamente Condominium, mai mult de 25 de companii urmeaza sa isi expuna ofertele de ansambluri rezidentiale, dar si produsele financiare cu care acestea pot fi achizitionate. Alaturi de acestea, conceptul evenimentului isi propune sa reuneasca la un loc si alte firme ce-si desfasoara activitatea in domeniul imobiliar, al constructiilor, precum si din domeniul financiar-bancar, asigurarilor de locuinte si amenajarii acestora.

"Timp de 4 zile, expozitia devine un pol de interes pentru cei care doresc un spatiu confortabil si stilat intr-un ansamblu rezidential prin oferte de locuinte, financiar-bancare, dar si solutii tehnologice si dotari de ultima ora. Consideram ca aceasta este o oferta completa pentru vizitatorul care isi doreste o locuinta cu un standard deosebit, facand o economie substantiala de timp", adauga reprezentantii Pro Active Business Communication si Plus Media, citati de NewsIn.

Evenimentul va cuprinde in paralel, vineri, 16 februarie 2007 si o sectiune de conferinte de business pe profil, la care vor participa circa 100 de oameni de afaceri din domeniu, oficialitati si ziaristi, cu scopul gasirii de solutii comune de colaborare. Partenerul de excelenta al organizatorilor este ARAI (Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri