O companie romaneasca cu o experienta de peste patru ani pe piata imobiliara va investi circa 15 milioane euro pentru ridicarea unui complex rezidential,compus din 14 imobile, amplast in Otopeni, potrivit companiei imobiliare Regatta
Lucrarile de constructie la complexul Aurora vor fi demarate la inceputul lunii iunie si sunt programate pe trei etape, prima urmand a se finaliza la sfarsitul anului, cand vor fi livrate la cheie primele patru vile. Complexul va fi compus din 14 imobile, din care 13 sunt vile, iar un imobil include spatii comerciale, de birouri si apartamente.

"Apartamentele, in numar total de 140, sunt structurate pe doua (72-92 mp), trei (83-96 mp) si patru (180 mp) camere. in ceea ce priveste structura vilelor, sase au demisol, parter, doua etaje si mansarda, iar sapte merg pe formula parter cu doua etaje si mansarda. intregul complex dispunde de 162 locuri de parcare", a declarat Cristian Munteanu, real estate broker in cadrul departamentului de vanzari rezidentiale, Regatta.

O parte dintre apartamentele de la masarda au piscina proprie. De asemenea, in cadrul complexului, exista trei piscine exterioare, teren de tenis, spatii de joaca si un club. in perioada mai-iunie 2007, pretul de achizitionare este promotional si ajunge la 1.050 euro/mp construit, fara TVA, sustin reprezentantii Regatta.

Regatta este agentul exclusiv al proiectului. Compania de consultanta si servicii imobiliare este prezenta pe piata de 13 ani si desfasoara o colaborare cu Real Estate Advisory Group Romania (REAG), care apartine REAG Italia, divizie a American Appraisal Group.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri