Baneasa Business & Technology Park (BB&TP) a inchiriat in proportie de 85% doua cladiri de birouri din proiectul Baneasa, care vor fi gata in octombrie anul acesta
Spatiile inchiriate de clienti in cadrul BB&TP sunt cuprinse intre120 metri patrati si 2.200 metri patrati utili in prima dintre cladirile de birouri. in viitoarele birouri vor lucra peste 1.000 de persoane din cadrul celor 12 companii care au semnat pana in prezent contracte de inchiriere. Printre chiriasi se numara Moeller Electric, DuPont si F. Zanti Com.

"Negocierea si semnarea contractelor de inchiriere cu primii clienti ai Baneasa Business & Technology Park reprezinta un moment important in derularea proiectului nostru. In prezent, spatiul de birouri este inchiriat in proportie de 85%, urmand sa anuntam in viitorul apropiat numele celorlalti chiriasi", a declarat managerul general al Baneasa Business & Technology Park, Nicolae Calinoiu.

In acest moment lucrarile de constructie la primele doua cladiri cuprinse in parcul de afaceri se afla intr-un stadiu avansat. Structura este finalizata si acum se lucreaza la fatada si la sistemele de instalatii. intregul proiect BB&TP se desfasoara in cinci etape si va avea in final 160.000 mp de spatii de birouri clasa A si A+, distribuiti in 11 cladiri, parte dintr-un peisaj de gradini si servicii publice, create pentru clientii BB&TP.

Prima faza a parcului de afaceri va totaliza 26.000 mp de spatii de birouri tip clasa A+, reprezentand o investitie de 35 milioane euro, din cele 250 milioane euro planificate pentru intreg parcul de afaceri. in BB&TP fiecare cladire de birouri va avea ca spatii pe etaj suprafete de minim 2.700 mp. Imobilele sunt structurate pe subsol destinat parcarii, parter si 4, 6 sau 8 etaje superioare.

BB&TP este parte integrata in Proiectul Baneasa, care evolueaza conform graficului stabilit la momentul demararii constructiei. in zona rezidentiala, primele 51 de apartamente sunt deja finalizate, urmatoarele vor fi finalizate in luna septembrie 2007. Suprafata pe care se intinde proiectul Baneasa este de 221 de hectare si reprezinta peste 1% din suprafata Bucurestiului. Proiectul va totaliza peste 1,6 milioane de metri patrati de spatiu construit.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri