Alegerea apartamentului unde ne vom simti cu adevarat \'acasa\' este o decizie care ne afecteaza pe termen lung, motiv pentru care procesul decizional trebuie sa ia in calcul numerosi factori. Cu toate acestea, complexul \'Lac de Nuferi\' iti ofera toate facilitatile de care ai nevoie, astfel incat decizia ta va fi mult mai usor de luat. Din acest motiv, la numai 3 saptamani de la lansarea proiectului au fost vandute deja 25% dintre locuintele oferite.
Te asteapta in continuare 60 de apartamente situate la numai 10 kilometri de Piata Victoriei. Succesul proiectului se datoreaza in mare parte locatiei deosebite. Zona este linistita, apartamentele sunt orientate catre un lac cu nuferi, iar padurea se afla la doar cateva minute de mers pe jos.

Proiectul a fost conceput astfel incat noii locatari sa se bucure atat de beneficiile unei naturi nealterate de o urbanizare haotica cat si de avantajele unor apartamente construite la standardele cele mai inalte. Arhitectura acestor cladiri pledeaza pentru simplitate si confort fara a afecta in nici un fel mediul natural. Un element cheie este reprezentat de terasele generoase care iti ofera o priveliste desprinsa parca din aceasta lume.

De altfel, una dintre principalele cauze ale stresului zilnic este indepartarea de natura. Aici iti vei putea insa reincarca bateriile, te vei destinde, relaxa, te vei simti ca acasa.

Un avantaj important este ca tu vei decide finisajele apartamentului, tipul de bucatarie (americana sau separata de living), tipul de parcare (exterioara sau in subsol) conceptul de apartament la cheie fiind impins catre un alt nivel. Pe data de 15 octombrie 2008, vei primi apartamentul la care ai visat. Proiectul a fost gandit astfel incat sa fie esalonat, iar data mentionata este termenul de finalizare al primei etape.

Apartamentele au una, doua sau trei camere, iar suprafetele variaza intre 45 si 101 mp. Inaltimea cladirilor este redusa: P+ 2E+3 Retras+ 4Retras. Cu toate acestea, fiecare cladire dispune de lifturi de ultima generatie. Site-ul este actualizat in permanenta, astfel incat vei sti dinainte care sunt apartamentele ramase disponibile.

Printre facilitatile de care dispune complexul se numara: o zona comerciala (magazin alimentar), sala de fitness, zona de solar natural, spatiu verde pentru odihna si relaxare, pista de jogging exterioara. Aici vei gasi toate facilitatile de care dispune complexul.

Pentru mai multe detalii, te asteptam in showroom-ul din calea Grivitei, nr 371. mai multe amanunte vei gasi si pe www.lacdenuferi.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri