Compania imobiliara Neoland Invest estimeaza dublarea cifrei de afaceri anul viitor, pana la un milion de euro, si intermedierea unor tranzactii imobiliare cumulate de peste 100 de milioane de euro.
Compania Neoland Invest, infiintata in 2006, are capital integral romanesc si realizeaza tranzactii imobiliare cu terenuri din zona Capitalei. Compania estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de circa 500.000 de euro si tranzactii imobiliare de peste 50 de milioane de euro.

"Realizam tranzactii imobiliare cu terenuri aflate in jurul orasului Bucuresti, pe o arie de 30-40 de kilometri de la soseaua de centura a Capitalei. Consideram ca investitiile in terenuri sunt momentan printre cele mai sigure si profitabile, valoarea terenurilor tranzactionate de noi dublandu-se in mai putin de un an", a declarat directorul general al Neoland, Costin Lazar, citat de NewsIn.

Acesta a adaugat ca 80% dintre clientii companiei cumpara terenuri pentru investitii, cu o suprafata medie de 10.000 de metri patrati, restul de 20% fiind persoane fizice care doresc sa-si construiasca locuinte.

Potrivit lui Lazar, terenurile din zona de nord-est si sud-est a Capitalei se afla in topul tranzactiilor, avand cel mai mare potential de crestere.

Neoland Invest intentioneaza sa deschide anul viitor, in Constanta, primul birou din afara Capitalei, care va contribui cu aproximativ 25% la cifra de afaceri previzionata pentru 2008. Extinderea de birouri va continua si in 2009 in orasele Timisoara si Brasov.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri