Proiectul rezidential Antigua Residence dezvoltat de o persona juridica inregistrata in Romania, prin investitii de circa opt milioane de euro, a fost rezervat pana in prezent in proportie de 10%, au informat reprezentantii companiei imobiliare Regatta.
Complexul Antigua Residence va fi situat la 800 metri de DN1, iar lucrarile ansamblului sunt programate sa fie finalizate in decembrie 2008. Complexul va fi compus din sase blocuri structurate fiecare pe parter si cate trei etaje.

Tipurile de apartamente disponibile vor fi de doua, trei si cinci camere (penthouse), iar complexul va pune la dispozitia locatarilor facilitati precum piscina, sala de fitness, club cu restaurant si cafenea.

Preturile acestui proiect variaza la apartamentele de doua camere intre 61.000 si 115.500 euro + TVA, la cele de trei camere intre 79.000 si 145.000 euro + TVA, la cele de patru camere pretul ajunge la 145.000 euro + T.V.A. Penthouse-urile costa intre 157.000 si 180.000 euro + TVA. Suprafetele disponibile pentru apartamentele de doua camere sunt intre 48,8 si 100,24 metri patrati, intre 64 si 112,77 metri patrati pentru trei camere, apartamentele de patru camere avand o suprafata de 112,77 metri patrati, iar penthouse-urile intre 134 si171 metri patrati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri