“In ultimul timp, pe piata imobiliara s-au putut observa schimbari majore” declara Stefan Nita, director general al companiei WHS Imobiliare.
“Daca in anii trecuti se cautau mai mult resedinte rezidentiale, persoanele fizice s-au reorientat catre achizitia de terenuri si constructia in regie proprie”, a adaugat acesta.

Acest fapt se datoreaza cresterii preturilor la terenurile care permit constructii, cat si la cresterea inregistrata pe piata materialelor de constructii. Astfel cartierele rezidentiale vor incepe sa piarda teren in fata constructiilor in regie proprie.

“Se cauta terenuri cu suprafete intre 500 si 1.200 de metri patrati, cu toate utilitatile si preferabil cu toate autorizatiile obtinute", declara Nita.

“Cine cumpara un teren in acest moment vrea in cel mai scurt timp posibil sa termine si constructia”, mai spune directorul WHS Imobiliare.

Piata terenurilor a inregistrat o oarecare stagnare in prima parte a anului, aceasta stagnare datorandu-se si crizei financiare de pe pietele internationale. Dar in acest moment incepe deblocarea pietei, de aceea compania WHS Imobiliare se asteapta iarasi cresteri de preturi de pana la 20%.

Compania WHS Imobiliare a aparut pe piata romaneasca in anul 1998, ca urmare a necesitatii promovarii unor servicii complete de consultanta imobiliara.

Serviciile oferite de WHS constau in consultanta juridica, financiara, bancara pana la finalizarea tranzactiei adresandu-se atat celor care doresc sa investeasca in bunuri imobiliare, persoanelor juridice care doresc achizitionarea de spatii comerciale, terenuri cu destinatie de zona rezidentiala sau industriala cat si persoanelor fizice active cu venituri lunare medii sau mari care doresc achizitionarea de terenuri, in zone dezvoltate sau in curs de dezvoltare rezidentiala.

Pentru clientii WHS , “intotdeauna exista o solutie!".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri