Detinatoarea francizei master pentru Romania a celei mai mari retele de agentii imobiliare la nivel global, Century 21, a anuntat extinderea retelei sale de agentii din Constanta prin Century 21 Imobexpert.
Century 21 Imobexpert se va axa atat pe proiecte precum cartiere rezidentiale de apartamente, condominiumuri si case in mai multe zone din judetul Constanta, centre comerciale si spatii de birouri, cat si pe tranzactii imobiliare efectuate pentru publicul larg.

Compania activeaza pe piata imobiliara din judet din 2004, iar printre proiectele importante pe care le deruleaza se numara Condominiumul Tomis Lux din Constanta, cu 160 de apartamente, precum si un proiect rezidential in zona Mamaia, ce va totaliza 64 de apartamente de lux.

Reteaua de agentii a Century 21 Romania cuprinde la ora actuala 15 agentii detinute si operate in mod independent in Bucuresti si in alte cinci judete. Distributia francizelor la nivel national cuprinde sase agentii in Bucuresti, cinci agentii in judetul Prahova si cate o agentie in judetele Brasov, Cluj, Timisoara si Constanta. Pana la finalul anului curent, compania va ajunge la un numar de 21 de acorduri de franciza.

"In ceea ce priveste extinderea retelei, intentionam ca pana in 2012 sa avem in Romania cate o agentie membra a retelei Century 21 Romania la fiecare 50.000 de locuitori, concentrandu-ne pe orasele mari. Asta inseamna 140 de agentii pana in 2012. In acelasi timp, dorim sa reconfirmam tinta de afaceri stabilita pentru perioada urmatoare, aceea de a obtine o cota de piata de 10% din piata imobiliara din Bucuresti, pana la sfarsitul anului 2009", a spus presedintele Century 21 Romania, Thomas Lundin.

Century 21 Real Estate LLC este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizand servicii complete de pregatire profesionala, gestionare, administrare si marketing pentru Sistemul Century 21. Reteaua este alcatuita din peste 8.000 de agentii imobiliare, detinute si administrate independent, in 58 de tari si teritorii din intreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filiala a Realogy Corporation, SUA.

Century 21 Romania a dezvoltat un sistem solid de sustinere a membrilor retelei sale. Sistemul include, printre altele, sesiuni regulate de pregatire profesionala pentru agenti si brokeri, un fond comun destinat programelor de
publicitate, precum si acces la sistemul international centralizat de listare, ce ofera vizibilitate crescuta proprietatilor aflate in portofoliile agentiilor din retea si, ca urmare, genereaza un ritm crescut de realizare a tranzactiilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri