Divizia de dezvoltari imobiliare a Investkredit din cadrul Grupului Volskbank, Premiumred, va investi circa 15 mil. euro intr-o cladire de birouri in Bucuresti si are in plan achizitia de terenuri pe care sa construiasca doua proiecte imobiliare, a declarat directorul managerial Leopold Deufl, citat de NewsIn.
"Pretul terenului in Capitala a crescut foarte mult in ultima perioada, dar avem semnale si ne asteptam sa si scada. In aceste conditii suntem pregatiti ca in urmatoarele trei-sase luni sa achizitionam doua noi loturi de teren unde urmeaza sa dezvoltam noi proiecte in urmatorii doi-trei ani", au mai spus reprezentantii companiei.

Potrivit lui Deufl, noua cladire de birouri din zona Buzesti va fi finalizata in martie - aprilie 2009, urmand a dispune de o suprafata de 6.500 mp. Spatiile de birouri vor ocupa 5.660 mp, cele pentru spatii comerciale 370 mp, iar cele de depozitare 90 mp. Noul proiect Premium Point va dispune si de 72 de locuri de parcare.

Premiumred a inaugurat joi un alt proiect pe segmentul de birouri, Premium Plaza, investitie care s-a ridicat la 20 milioane de euro. Cladirea este amplsata in Piata Victoriei, fiind cel de-al treilea proiect al societatii in Capitala. Locatia ofera chiriasilor un spatiu total de inchiriat de 8.600 mp si 85 locuri de parcare, primele 11 etaje din cele 15 ale imobilului de birouri fiind inchiriate in totalitate.

Premiumred are activitati in Europa Centrala si de Sud Est, in Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Italia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina. Societatile locale de management Premiumred au fondate in tarile principale, Polonia si Romania, pentru a asigura o prezenta consistenta. In prezent, compania dezvolta 10 proiecte de birouri si spatii de vanzare-desfacere in Praga, Varsovia, Budapesta, Bratislava si Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri