AFI Europe va finaliza lucrarile de constructie pentru cladirea de birouri AFI Tower din Arad, parte a unui proiect complex de 113 milioane de euro, in primul semestru al anului 2011 si a demarat deja inchirierea celor 12.000 mp de birouri clasa A, a anuntat compania.
AFI Europe Romania detine la Arad un proiect cu o investitie de 113 milioane de euro, constand intr-un centru comercial de 33.000 mp, AFI Palace Arad, si o cladire-turn de birouri clasa A, cu o suprafata construita de 16.000 mp din care 12.000 mp inchiriabili, AFI Tower.

"Cele 10 etaje apartinand cladirii de birouri sunt date spre inchiriere, impreuna cu cele 200 de locuri de parcare destinate exclusiv oamenilor de afaceri care isi vor desfasura activitatea in aceasta locatie. Lucrarile de constructie pentru cladirea de birouri vor fi finalizate in primul semestru al anului 2011, la doua trimestre dupa deschiderea centrului comercial (trimestrul 3 al anului 2010)", au anuntat reprezentantii companiei.

AFI Tower este pozitionat in centrul orasului, fiind construit adiacent AFI Place Arad, facilitand accesul clientilor la magazinele centrului comercial si direct din interiorul cladirii de birouri. Potrivit reprezentantilor companiei, procesul de inchiriere al spatiilor comerciale este in plina desfasurare, semnandu-se deja contracte cu marci importante precum Leonardo, Marks& Spencer, Diverta, Sephora, Forever 18.

Reprezentantii AFI au anuntat pentru urmatorii 14 ani investitii in Romania de peste doua miliarde de euro, focusandu-se in primul rand pe centre comerciale. Africa Israel Investments a investit in Romania, prin intermediul diviziei AFI Europe, circa 200 de milioane de euro pentru achizitia de terenuri in Bucuresti, Arad si Ploiesti.

Printre proiectele AFI Europe in Romania se numara AFI Cotroceni Park, AFI Palace Arad, AFI Palace Ploiesti, centre comerciale si cladiri de birouri, AFI Golden Palace, situat pe terenul fabricii Laromet, centru comercial, dar si ansamblurile rezidentiale AFI Golden City, situat pe terenul fabricii Laromet, AFI Gardens, situat in Pipera, AFI Towers, situat pe terenul fostei fabrici Inox, AFI Village, situat in Buftea, si AFI Green City, situat in Magurele.

AFI Europe este parte componenta a Grupului Africa Israel, activ inca din anul 1997 in domeniul dezvoltarii si investitiilor de tip rezidential si comercial imobiliar in tari precum: Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria.

Grupul Africa Israel dezvolta activitati in variate domenii-de la parcuri rezidentiale la proprietati ce rentabilizeaza investitia, centre comerciale, industria energetica, moda, telecomunicatii si media. Pe langa Europa, trustul activeaza si in SUA, Rusia, Orientul Indepartat si Israel. Cifra neta de afaceri raportata pentru 2007 este de 764 milioane de euro, de cinci ori mai mare decat in anul 2006.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri