Cel mai recent mall deschis in Bucuresti, Liberty Center, a absorbit in ultimele trei luni investitii de aproximativ 700.000 de euro numai in promovare, iar bugetul total va depasi un milion de euro anul viitor, potrivit reprezentantilor dezvoltatorului.
Dezvoltatorul irlandez Mivan Development a inaugurat centrul comercial Liberty Center, amplasat la intersectia dintre Calea Rahovei si Strada Progresului, pe 31 octombrie, in urma unei investitii totale de 70 milioane de euro.

In primele trei zile de la deschidere, Liberty Center a avut 125.000 de vizitatori, principala atractie fiind patinoarul permanent situat la etajul al doilea. Un aport important a fost adus si de campania de promovarea a mall-ului, in care au fost incluse atat campaniile media, cat si plantarea celor 1.000 de copaci in Sectorul 5 al Capitalei, in parcurile: Sebastian, Eroilor, Humulesti, Pecineaga, Romniceanu si Ferentari.

„Pentru deschiderea mall-ului, bugetul total alocat a fost de 700.00 euro, in aceasta suma intrand si plantarea a 1.000 de copaci, cate unul pentru fiecare invitat care a participat la petrecerea VIP de la deschidere. Plantarea copacilor reprezinta o investitie de aproximativ 25.000 euro”, ne-a declarat Marius Barbu (foto), Executive Director al Mivan Romania.

Pentru anul viitor, reprezentantul Mivan a declarat ca investititiile in promovare vor ajunge la 1 – 1,2 milioane de euro. O metoda de promovare o vor constitui concursurile cu premii pentru clientii mall-ului, concursuri ce se vor incheia de Craciun.

„Nu stim exact ce buget au alocat in prima saptamana clientii Liberty Center, estimam o medie de cheltuieli de 20-25 de euro de vizitator, insa pana acum, numarul acestora a depasit cu mult asteptarile noastre. Recordul a fost atins duminica trecuta - 45.000 de vizitatori”, a mai spus Marius Barbu.

Liberty Center are o suprafata inchiriabila de 25.000 mp si 96 de chiriasi, insa doar 80 de magazine au fost deschise pe 31 octombrie

„Pana in luna decembrie, vor fi deschide 90 de magazine, restul de sase retaileri preferand sa deschida anul viitor. Craciunul este un moment cheie pentru ei, iar cei care nu deschid inainte de Craciun, amana pentru 2009”, a afirmat Barbu.

Printre chiriasii mall-ului se numara: The Light Cinema , Altex, Sprider, Billa, Hervis, Marks and Spencer, Sephora, Next, Reserved, Kenvelo, Tom Tailor, Steilmann, Leonardo,Pizza Hut, Burger King, McDonald’s, Springtime, KFC, Starbucks, Living si La Zamfir.

Agentul de leasing a fost compania de consultanta imobiliara Colliers International, iar dupa deschidere, managementul mall-ului a fost preluat de consultantul Cushman & Wakefield.

Mivan Group este una dintre marile companii internationale de constructii si dezvoltari imobiliare, cu birouri in Marea Britanie, Europa, Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu si Orientul Indepartat. Mivan opereaza in Romania din 1998 ca parte a joint-venture-ului Mivan-Kier, unde a finalizat un proiect in valoare de 140 milioane de dolari, in cadrul Programului de Locuinte Sociale si de Alimentare cu Apa al Guvernului Romaniei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri