Danya Cebus, divizia de constructii a grupului Africa Israel Investements LTD, este cunoscuta in piata locala ca fiind compania care construieste Controceni Park, o investitie de 200 de milioane de euro. Moto-ul companiei s-a aplicat acum un an la inceperea acestui proiect si ramane in picioare si astazi, in vreme de criza: nu poti fi fara teama, dar trebuie sa iti faci calculele si apoi sa sari in apa.
Arie Bercovich, seful Danya Cebus, crede ca atat dezvoltatorii, cat si constructorii isi vor schimba tactica, iar unii vor parasi ringul pentru o perioada limitata sau chiar definitiv.

„Sunt multi constructori care pleaca acum definitiv sau isi inchid pravalia pana la vara. Eu sunt aici, dispus sa primesc oferte”, glumeste Bercovich, adaugand insa ca este important sa stii sa te organizezi pentru a face fata situatiilor viitoare.

„Avem un plan anual, fiecare proiect are mai multe faze si toate masurile de concediere sunt prevazute dinainte, pentru ca asa este firesc in constructii. Pentru ceea ce se intampla acum in Romania nu suntem in situatia in care sa spunem: hai sa dam afara oameni”, explica CEO-ul Danya Cebus.

Cititi mai multe aici
.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri