Expozantii prezenti, in perioada 12-15 februarie, la Targul de Apartamente Condominium promit discounturi consistente, iar reducerile la pretul de lista al apartamentelor vor fi cuprinse intre 10%-30%, unii dezvoltatori oferind drept bonus, la cumpararea locuintei, si locul de parcare aferent.
"Tinand cont de conditiile pietei, la acesta editie a targului expozantii ofera discounturi consistente cumparatorilor care doresc sa faca rezervari pe perioada celor patru zile ale targului. Astfel, reducerile vor fi cuprinse intre 10% si 30%, iar unii dezvoltatori ofera drept bonus, la cumpararea locuintei, locul de parcare", au spus organizatorii targului, potrivit NewsIn.

Potrivit organizatorilor, in cadrul targului vor fi prezentate peste 25 de proiecte imobiliare, care includ peste 10.000 de apartamente noi. "Pretul apartamentelor expuse variaza intre 750 euro/mp si 2.200 euro/mp", mai spun reprezentantii companiilor.

In cadrul Condominium Expo vor fi prezentate publicului, in premiera, si doua proiecte rezidentiale, unul in Brasov si celalalt in Pitesti, ambele lansate de grupul spaniol Volumetric. Proiectul din Brasov, aflat in faza de autorizare, cuprinde 150 de apartamente, iar cel din Pitesti, amplasat in zona centrala a orasului, va include 220 de apartamente.

Cea de-a opta editie a Targului International de Apartamente Condominium, organizat de Plus Media si Proactive Business Communication, se va desfasura in perioada 12 - 15 februarie 2009, la Sala Palatului din Bucuresti. In cadrul targului vor fi prezentate proiecte din Bucuresti si din tara, dar si apartamente de vacanta, la mare sau la munte, in Romania sau in strainatate - in special Spania si Germania.

Organizatorii Condominium, Plus Media si Proactive Business Communication, sunt companii de PR si organizari de evenimente, cu experienta de peste patru ani in domeniul targurilor si expozitiilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri