Compania Impact Developer & Contractor SA a lansat inca doua solutii de locuire pentru cele 100 de apartamente finalizate si ramase fara cumparator din ansamblul Greenfield, amplasat in nordul Bucurestiului.
Prima solutie, Piece by Piece, ofera clientului oportunitatea de a se muta in maxim 48 de ore, achitand 30% din valoarea apartamentului, sau 25% din valoarea casei, diferenta putand fi achitata in sase sau opt transe, intr-un interval de 18 sau 24 de luni.

Cea de-a doua solutie, Bridge, faciliteaza plata ratei la apartamentul nou din chiria obtinuta pentru cel vechi. Ulterior, intr-o perioada de 48 de luni, clientul poate vinde vechiul apartament pentru a achita diferenta pentru noua locuinta.

Impact a mai lansat in noiembrie 2008 produsul CallBuy (n.r.: inchiriere cu drept de preferinta la cumparare in maxim patru ani), pentru a oferi o alternativa clientilor care nu mai pot contracta credite ipotecare.

„La Targul National Imobiliar (n.r.: 07-10 mai, Sala Palatului, venim cu o oferta de sase apartamente cu una, doua si trei camere, cu preturi incepand de la 56.000 euro, cu TVA inclus. Cei care aleg sa achite integral apartamentul, la preturile de lista, primesc cadoi un voucher pentru mobilier”, a Carmen Sandulescu, Director Executiv Financiar al Impact Developer & Contractor.

Situat in zona de nord a Bucurestiului, intre padurile Baneasa si Tunari, ansamblul Greenfield I a fost inceput in septembrie 2006 si contine un numar de 676 de unitati, din care au fost vandute pana in prezent 430. Ele sunt dispuse in cinci ansambluri rezidentiale independente (Rubin, Topaz, Onix, Blue, Quartz) si ocupa in total o suprafata de circa 10 ha.

Compania a anuntat in luna martie ca volumul de vanzari rezidentiale in primele trei luni din 2009 a fost de circa 20 milioane lei inclusiv TVA (aproximativ 4,5 milioane de euro), comparabil cu valoarea din aceeasi perioada a anului 2007, respectiv cu 20% mai mic decat volumul inregistrat in 2008 (circa 24 milioane lei).

La sfarsitul lunii aprilie, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, Impact a aprobat strategia de dezvoltare bazata pe cresterea cotei de piata (calculata ca procent din unitatile predate) la nivelul Bucurestiului, de la 9,5% cat este in prezent, pana la aproape 11% la sfarsitul anului.

Infiintata in anul 1991, compania este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, titlurile sale tranzactionandu-se la prima categorie a BVB, sub simbolul IMP. IMP are un capital social de 200 milioane lei impartit in 200 milioane actiuni cu o valoare nominala de 1 leu, iar principalii actionarii sunt Dan Popp cu o detinere de 28,06% si Carmen Sandulescu cu o participatie de 11,54%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri