Compania Fresenius Medical Care a inchiriat o suprafata de 3.200 mp de spatiu de depozitare si 300 mp de birouri la mezanin, in cadrul proiectului NordEst Logistic Park, detinut de fondul de investitii austriac Immoeast.
Fresenius Medical Care va ocupa spatiul luna viitoare si va deveni complet operational la inceputul lunii iulie, a anuntat consultantul imobiliar DTZ Echinox, care a intermediat tranzactia.

Compania Fresenius Medical Care Romania SRL, infiintata in iunie 2000 ca subsidiara a Fresenius Medical Care Deutschland GmbH, este un furnizor roman de produse pentru dializa si de servicii pentru tratamentul pacientilor cu insuficienta renala.

In prezent, prima faza a NordEst Logistic Park (foto), totalizand 16.000 mp este construita si inchiriata in proportie de 80%. Intregul proiect, ce va cuprinde trei faze cu aproximativ 54.000 mp de spatii de depozitare, va fi construit pe un teren de 10 ha si este planificat pentru finalizare in anul 2011.

NordEst Logistic Park este dezvoltat de European Future Group si detinut in majoritate de Immoeast, fiind amplasat la 1,5 km distanta de DN2 Bucuresti- Urziceni si la 7,5 km de autostrada A2 Bucuresti - Constanta.

La nivel global, DTZ are 12.500 de angajati in 163 de orase si asigura servicii integrate de agentie, de consultanta de corporatie, brokeraj, evaluari, finantari corporative, managementul proprietatilor si cercetare de piata. Compania-mama, DTZ Holdings plc., este listata la bursa din Londra inca din anul 1897.

In noiembrie 2002, dupa noua ani de activitate pe piata imobiliara din Romania, Echinox Consulting a incheiat un acord de parteneriat cu compania multinationala DTZ, Echinox Consulting devenind reprezentantul local al DTZ sub denumirea de DTZ Echinox.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri