Compania Green City Construct, controlata de omul de afaceri Dumitru Bucsaru (foto), finantatorul echipei de fotbal Unirea Urziceni, a vandut 40% din locuintele proiectului Green City, amplasat in comuna 1 Decembrie.
Prima faza a Green City cuprinde 356 de locuinte, care vor fi livrate pana la sfarsitul anului. Din prima faza a proiectului mai fac parte un supermarket Mega Image, care va fi finalizat in jurul datei de 20 noiembrie, o gradinita si un loc de joaca pentru copii.

“Primele case vor fi date in folosinta la sfarsitul lunii noiembrie, insa estimam ca primii locatari se vor muta in luna decembrie, tinand cont de timpul alocat mobilarii locuintelor. Pana in acest moment, au fost vandute 40% din case”, a declarat, pentru Wall-Street, Carmen Petcu, director de comunicare al proiectului Green City.

Pentru luna noiembrie, dezvoltatorul are o oferta de preturi personalizata: 87.000 euro plus TVA pentru o casa Neva “la rosu in interior”, 110.324 euro (TVA inclus) pentru o casa “la alb”, 119.130 euro (TVA inclus) pentru o casa Neva standard si 137.575 euro (TVA inclus) pentru varianta plus a casei. In cazul in care locuinta este cumparata in 30 de zile de la primul contact cu echipa de vanzari, cumparatorul primeste o reducere de 3.000 de euro.

Casele de tip Neva au o structura de parter plus etaj, cu o suprafata utila de 118,71 mp si o curte de 100 mp . Varianta la rosu nu cuprinde lucrari de finisaje interioare, in timp ce varianta “la alb” are in plus compartimentari interioare, realizate din zidarie de caramida si din pereti din gips-carton .

Proiectul Green City a fost lansat oficial la sfarsitul lunii martie, promovarea bazandu-se la acea vreme pe imaginea lui Mihai Stoica, presedintele clubului Unirea Urziceni si client al proiectului. Strategia de marketing a fost definita in luna mai, avand ca principal suport de promovare mediul online, cu o expunere pe aproximativ 90 de site-uri.

“Peste 50% din contracte au fost incheiate ca urmare a campaniei online. Pe locul doi se situeaza recomandarile angajatilor si cumparatorilor. Complementar, am dezvoltat o alta directie de promovare prin asocierea Green City cu echipa campioana Unirea Urziceni”, explica reprezentantul Green City Construct.

Expunerea s-a facut pe tricourile jucatorilor si pe speed screen-urile de pe stadioane. Cu aproape 150 de locuinte vandute, in prezent, dezvoltatorul se concentreaza pe actiunile de promovare prin cumparatori.

Green City este amplasat la km 18 pe DN5 (Bucuresti-Giurgiu) si reprezinta o investitie de circa 29 milioane de euro, finantarea fiind asigurata de unitatea pilot Alexandru Obregia a CEC Bank.

Compania Green City Construct este controlata in proportie de aproape 85% de familia Bucsaru, prin intermediul companiilor Comaico (11,10%) si Valahorum (73,08%), potrivit datelor de la Registrul Comertului.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri