Sotii Radulescu au parasit Brasovul in anul 2000 si au plecat in Washington, unde si-au construit o casa cu o suprafata utila de 560 mp. In prezent, brasovenii au scos proprietatea la vanzare, coborand treptat pretul de la 4,4 la 3,5 milioane de dolari, insa, chiar si asa, cumparatorii nu au aparut.
“Casa a fost construita de familia noastra in perioada 2005-2007 si este o constructie personalizata. O scoatem la vanzare pentru ca parintii mei nu vor avea nevoie de o casa asa mare, iar eu si fratele meu ne vom muta in alt stat in cateva luni”, explica Robert Radulescu, fiul proprietarilor.

Sotii Radulescu, in varsta de 53, respectiv 54 de ani, au scos initial casa la vanzare in urma cu un an, pentru 4,4 milioane de dolari, insa cumparatorii au intarziat sa apara. In prezent, proprietatea, aflata in orasul Clyde Hill, are un pret de vanzare de 3,5 milioane de dolari, iar brasovenii motiveaza promovarea pe piata locala, prin agentia imobiliara Lex Audita, spunand ca “locuinta a fost construita pe gusturile romanilor”.

Vila are o suprafata utila de 560 mp, un teren de 1.860 mp si cuprinde cinci dormitoare plus unul matrimonial, o camera de zi, una de luat masa, bucatarie, opt grupuri sanitare, un birou, o camera de agrement tip casino, trei garaje, piscina, jacuzzi, sauna si gradina cu fantani arteziene.

In ceea ce priveste sansele de vanzare pe piata din Romania, acestea sunt slabe, iar reprezentantii agentiei Lex Audita spun ca „nu au inca nici un semn pozitiv de pe piata locala”.

Spre comparatie, o vila istorica din zona Piata Romana era scoasa la vanzare la inceputul lunii ianuarie la un pret de 7 milioane de euro. Proprietatea are 37 de camere si a fost construita in anul 1900, potrivit datelor portalului imobiliare.ro.

Pentru 3,5 milioane de euro, tot in Bucuresti, la jumatatea anului trecut, putea fi cumparat un penthouse cu suprafata totala de 500 mp, amplasat in zona Floreasca, cu vedere spre lac.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri