Portalul imobiliare.ro, controlat de fondul de investitii Broadhurst Investment, a lansat o sectiune destinata proprietatilor aflate in executare silita, cele mai multe anunturi fiind pentru terenuri intravilane, in cazul carora preturile de pornire variaza intre 14.500 euro si 127.500 euro.
In prezent, noua sectiune a portalului cuprinde 27 de proprietati din Bucuresti, Timis, Bihor, Valcea, Caras-Severin, Brasov, Bistrita-Nasaud si Hunedoara.

“Aproape jumatate dintre anunturile promovate in acest moment in sectiunea destinata licitatiilor sunt terenuri intravilane. Cel mai ieftin teren pentru constructii scos acum la vanzare se afla in Dumbravita, la periferia Timisoarei, pretul de pornire fiind de 16.407 euro. La polul opus se afla un teren de 11.509 metri patrati situat in Oradea cu un pret de pornire de 127.500 de euro”, se arata in comunicatul imobiliare.ro.

Pe langa terenuri, mai exista opt apartamente in Oradea, Bucuresti si Hunedoara, precum si trei case, una in Resita, iar celelalte doua in judetul Valcea. Cea mai ieftina proprietate din sectiune este o garsoniera de 18,5 mp amplasata in centrul municipiului Oradea, al carei pret de pornire este 11.700 euro.

Sectiunea de licitatii include si spatii de birouri, de retail si o pensiune.

Actionarul majoritar al imobiliare.ro (60% din actiuni) este fondul de investitii Broadhurst Investment LTD, administrat in Romania de compania New Century Holdings (NCH), care mai controleaza pe piata locala si producatorul de panificatie Vel Pitar, potrivit datelor de la Registrul Comertului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri