Companiile Quintet Asset Management, lansata la inceputul anului 2009 de Michael Lloyd, fostul sef al proiectului Baneasa, si Black Sea Global Services, controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu, vor fuziona, urmand sa isi desfasoare activitatea sub numele de DinuPatriciuGlobalServices, respectiv DPGS Bucharest pentru piata locala.
“Datorita cresterii pe care portofoliile de proprietati din Romania si Europa de Vest le-au inregistrat, am decis crearea unui grup ce va fi responsabil cu strategia, planurile, managementul si dezvoltarea companiei. Prin urmare, Quintet si Black Sea Global Services vor fi consolidate pentru a face parte din noul grup, denumit DinuPatriciuGlobalServices (DPGS Bucharest). Acest grup desfasoara activitati in Bucuresti, Frankfurt si Londra, fiind specializat in administrarea proprietatilor, consiliere pentru investitii si management de dezvoltare. In Bucuresti, DPGS va fi condus in continuare de Paul Philips”, se arata intr-un anunt intern facut de cele doua companii.

Paul Philips a ocupat pana in prezent functia de CEO al Quintet Asset Management, dupa ce, anterior, a fost director de dezvoltare. Contactati de Wall-Street, reprezentantii Quintet au confirmat informatia, spunand ca mai multe detalii vor fi anuntate in cursul zilei de luni.

Britanicul Michael Lloyd, cel care timp de opt ani a condus proiectul Baneasa din nordul Bucurestiului, a lansat Quintet Asset Management in luna februarie 2009, desi compania era inregistrata la Registrul Comertului inca din vara anului 2008.

In luna martie anul curent, Lloyd a demisionat din functia de conducere a fondului german de investitii Rutley European Property Limited, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, functie pe care o ocupa din luna decembrie 2009. Totodata, britanicul a renuntat si la functia ocupata in cadrul companiei Quintet.

Black Sea Global Services este compania care se ocupa de administrarea proprietatilor detinute de Black Sea Global Properties, vehicul prin care Dinu Patriciu a cumparat fondul german de investitii Rutley European Property sau fondul Fabian, cu activitati pe piata din Romania.

In luna februarie, Rutley si-a schimbat numele in DP Property Europe Limited.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri