Ministrul MAI, Ioan Rus, l-a schimbat azi pe chestorul Liviu Popa de la conducerea IGPR si il va inlocui cu secretarul de stat din cadrul cabinetului, Petre Toba.
"Este absolut normal ca domnul ministru sa-si faca echipa dupa bunul plac, ii respect hotararea si consider ca revenirea domnului Toba la conducerea IGPR este de departe cea mai buna decizie. Eu voi ocupa pozitia de sef al Inspectoratului de Politie Bihor, lucru pe care l-am mai facut timp de cinci ani", a declarat Liviu Popa pentru adevarul.ro.

Citeste continuarea articolului pe Adevarul: Cutremur in Politia Romana: toti sefii au fost decapitati


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri