Abandonul cosului de cumparaturi pe dispozitivele mobile este un fenomen problematic pentru magazinele online. Tocmai in acest sens, doi romani, au lansat o aplicatie care vine in sprijinul retailerilor online, ca un mediator intre utilizator si sistemul de plata al magazinului online.

Radu Spineanu si Razvan Roman au lansat Two Tap, un serviciu care in acest moment este axat in special segmentului B2B, dar dispune si de o extensie pentru Chrome care vine in sprijinul pasionatilor de shopping online, cu un portofoliu format din peste 100 de comercianti.
Nu este un secret pentru nimeni faptul ca platile cu mobilul pot fi o mare problema pentru magazne. Nu doar ca iti poti expune cardul de credit prin intermediul platilor pe telefon, dar unii comercianti nici nu accepta platile prin intermediul site-urilor pe mobil. Cum tot mai multi utilizatori gasesc produse pe care si le doresc pe site-uri de socializare precum Pinterest , aceasta tendinta capata tot mai mult contur pentru clientii care folosesc mai mult telefonul mobil.
Concret, aplicatia Two Tap este un mediator intre utilizator si sistemul de comandare al magazinului online, insa prin intermediul acesteia nu este manageriat niciun ban fizic, ci ii prezinta pe utilizator si comerciant si se ocupa doar de procesul de plata.
Pentru a avea acces la acest serviciu, utilizatorii trebuie sa isi creeze un cont pe Two Tap, iar aplicatia ofera acces la zeci de magazine.
Intrucat Two Tap se axeaza foarte mult pe site-urile de afiliere, veniturile si le obtine tot in acest mod, primind cota parte din vanzarile pe care serviciul de afiliere le genereaza.
Pentru dezvoltarea Two Tap, Radu Spineanu si Razvan Roman au lucrat aproximativ un an si jumatate, au declarat cei doi pentru TechCrunch.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri