Gradul de ocupare pe litoral este la acest sfarsit de saptamana de aproape 100%, pentru prima data in 2011, ca urmare a ofertelor hotelierilor, vremii frumoase, perioadei de concedii si derularii unor evenimente de sezon, potrivit asociatiei Litoral - Delta Dunarii.
"In acest sfarsit de saptamana litoralul romanesc inregistreaza un grad de ocupare de aproape 100%. Conform informatiilor furnizate de patronatele hoteliere si ANAT, in acest moment este aproape imposibil sa gasesti camere libere pe litoral", se arata intr-un comunicat al asociatiei, informeaza Mediafax.

De altfel, din cauza numarului mare de masini traficul rutier se desfasura cu dificultate, sambata dimineata, la iesirea de pe Autostrada Soarelui si intrarea pe DN 22C, in judetul Constanta, in dreptul orasului Cernavoda, cozile de masini intinzandu-se pe cinci - sase kilometri.

In hotelurile de pe litoral erau cazati oficial, sambata dimineata, peste 170.000 de turisti, la care se adauga alte cateva mii de persoane care au ales sa se cazeze la particulari sau in campinguri. Peste 200.000 de persoane se vor afla astfel in acest week-end la mare.

Mai mult de jumatate dintre turisti s-au cazat in Mamaia, Costinesti si Neptun, unde datele oficiale arata ca sunt peste 40.000 de persoane in fiecare statiune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri