Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, intoduce de la finalul lunii mai prima aeronava Boeing 737 cu o capacitate de 148 de locuri.
“Noul tip de aeronava Boeing 737 ne va oferi atat posibilitatea accesarii de piete noi cat si a reducerii semnificative a costurilor directe de operare. Pentru inceput vom folosi aceasta aeronava pe rutele actuale, urmand ca pana la sfarsitul anului sa lansam si rute dedicate exclusiv aeronavelor de tip Boeing 737”, a declarat Nicolae Petrov, presedinte si CEO Carpatair.

Boeing 737 este o aeronava mediu curier, cel mai utilizat tip de avion la scara mondiala in aviatia comerciala si unul dintre cele mai longevive modele.

Carpatair opereaza in prezent pe 7 aeroporturi interne si 14 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 200 de zboruri/saptamana spre 21 de destinatii din 5 tari. Circa 25% din vanzarile de bilete de avion Carpatair se vand online.

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri