Patronul holdingului Atlassib, Ilie Carabulea, a anuntat ca a obtinut licenta de operator aerian (AOC) si a cumparat deja o aeronava, conform editiei de ieri a Ziarului de Sibiu.

"De mai bine de un an de zile lucrez la acest proiect si sunt convins ca voi avea succes. Este un moment propice pentru investitii si vom merge pas cu pas. Avem deja o aeronava, cu care am obtinut licenta AOC. Vom mai cumpara doua aeronave si cel mai probabil vom deveni operativi in perioada septembrie-noiembrie", declara Ilie Carabulea.

Magnatul sibian doreste sa cumpere in sistem de leasing inca doua aeronave de tip ATR 72, cu o capacitate de 52 de locuri. Ilie Carabulea va investi pentru inceput 2 milioane euro pentru aeronavele sale.

Cea mai importanta firma din holdingul Atlassib este SC Atlassib SRL, societate cu capital privat, infiintata in urma cu 13 ani de Ilie Carabulea si Corneliu Tanase, destinata transportului international de calatori. Atlassib este cel mai mare transportator international de calatori din Romania, care transporta anual, peste o jumatate de milion de persoane.

Din holdingul Atlassib mai face parte si Banca Comerciala Carpatica, care recent a aniversat sapte ani de activitate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri