"Romania traieste in armonie cu natura" va fi sloganul prin care se va promova tara noastra la Expo Milano 2015, expozitie universala ce se va desfasura in perioada 1 mai -31 octombrie.

Expozitia va avea tema generala "Hranirea planetei, Energie pentru Viata", a mentionat comisarul general al Romaniei la Expo Milano 2015, Georgian Ghervasie, intr-un briefing de presa, care a avut loc, joi, la sediul MAE. Acesta a spus ca guvernul a alocat pentru participarea la expozitie 3,5 milioane euro, bani ce vor fi folositi pentru constructia, amenajarea pavilionului romanesc si pentru organizarea de evenimente pe durata expozitiei.

"Tematic si functional, pavilionul Romaniei subscrie uneia dintre principalele teme ale expozitiei - Cultura si Hrana- printr-un mixt intre traditie si modernitate. Pavilionul va fi structurat, la parter, pe cinci arii tematice si va oferi vizitatorilor informatii prin intermediul unei tehnologii multimedia hi-tech pe baza unor leduri, a unei tehnici digitale. La etaj, avem restaurantul, cu o prispa prezentata intr-o cheie moderna, avand acoperisul din stuf, inconjurat de o gradina, pe care speram sa o mentinem vie, proaspata, pe durata celor sase luni", a adaugat Ghervasie.

El a aratat ca pavilionul reprezinta o "reinterpretare" a unei asezari traditionale romanesti. Spatiul rezervat Romaniei este de 887 de metri patrati, vecinii pavilionului romanesc fiind Spania, Mexic,Vatican, Franta si Israel.

Ghervarsie a spus ca, dupa terminarea expozitiei, pavilionul romanesc ar putea fi adus in tara. pentru a fi vazut si de cei care nu au avut posibilitatea sa viziteze Expo Milano 2015.

Sursa foto: Shutterstock: Apa

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri