Hotelul Crowne Plaza Bucharest l-a numit pe Angelo Zuccala in functia de director general al unitatii de cazare din lantul hotelier Ana Hotels, dupa ce trei ani de zile a coordonat operatiunile la hotelul Intercontinental.

Angelo Zuccala are o experienta de 19 ani in industria ospitalitatii. Ultimii 12 ani i-a petrecut in cadrul InterContinental Hotels Group, unde s-a specializat in vanzari, food & beverage si in managementul operatiunilor.

Prima sa pozitie de senior management in cadrul IHG a fost la Intercontinental Carlton Hotel Croisettes, Cannes, incepand din 2002, unde a condus departamentul de vanzari, evenimente si banqueting, in contextul dinamic al multiplelor targuri, evenimente de tip MICE si al renumitului Festival de Film de la Cannes.

In 2008, Angelo Zuccala a preluat o pozitie de conducere in Food & Beverage in cadrul Intercontinental Hurghada Resorts and Casino in Egypt, dupa care, in 2009, a revenit in Europa in functia de director al Hotelului Intercontinental din Malta, un hotel cu 451 de camere, 11 restaurante si baruri si peste 5000 mp de sali de evenimente.

In mai 2012, Zuccala a devenit executive assistant manager al hotelului Intercontinental din Bucuresti, functie din care a coordonat operatiunile unitatii de cazare de 5 stele.

Hotelul Crowne Plaza va finaliza, pana la sfarsitul anului, renovarea celor 164 de camere, investitie care se ridica la 2,2 milioane euro. Hotelul va investi, de asemenea, in renovarea zonei de fitness si de piscina, iar in luna mai va redeschide terasa restaurantului Citronelle, lansat anul trecut sub conceptul de market to table. Aceste investitii vor fi urmate, in 2016, de o modificare a designului si functionalitatii salilor de conferinte si evenimente sociale.

Crowne Plaza Bucharest Hotel 4*, deschis in 1998, ca parte a lantului international Crowne Plaza Hotel Chain, cu peste 4500 de proprietati in intreaga lume, este situat in partea de nord a Bucurestiului si inconjurat de o gradina de 2.000 mp. Hotelul dispune de 164 de camere situate pe 3 etaje, un centru de conferinte cu 16 sali, o zona de fitness si o piscina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri