British Airways va introduce, de la 1 noiembrie, sapte zboruri saptamanale aditionale catre Heathrow Londra de pe aeroporturile din Timisoara si Targu Mures, au anuntat reprezentanti ai companiei.

Cursele vor avea escala la Budapesta, in urma unui acord de codeshare semnat cu compania aeriana Malev.

Zborul aditional de pe aeroportul din Timisoara decoleaza in zilele de luni, miercuri si sambata la ora 16,15 si este efectuat cu aeronave Boeing 737, urmand sa aterizeze la ora 16,00, ora locala, in Budapesta. Zborul aditional de pe aeroportul din Targu Mures decoleaza in zilele de luni, miercuri, joi si vineri la ora 15,55 si este efectuat cu aeronave Fokker, aterizarea fiind programata la ora 15,55, ora locala, in Budapesta.

Toate zborurile aditionale vor fi disponibile pentru rezervari incepand cu data de 3 octombrie, urmand ca acestea sa fie operate incepand cu data de 1 noiembrie.

Pana la momentul introducerii zborurilor aditionale compania British Airways a operat doua zboruri zilnice din Bucuresti de pe aeroportul Henri Coanda catre aeroportul Heathrow din Londra.

British Airways are servicii disponibile in peste 170 de tari de pe Glob. Compania detine cea mai mare flota dintre toti transportatorii europeni. British Airways si-a deschis primul birou la Bucuresti in anul 1994, cand a inceput sa opereze patru zboruri saptamanale spre Londra. In prezent, numarul zborurilor a crescut la 21 pe saptamana.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri