Incepand de marti, biletele de avion Blue Air vor fi platite pe internet, in urma semnarii unui acord intre Blue Air Transport Aerian, Gecad ePayment International si BRD Societe Generale privind derularea platilor cu card online, anunta un comunicat Gecad.
Parteneriatul continua colaborarea intre Blue Air si Gecad ePayment pentru procesarea platilor online prin card in magazinul virtual Duty Free al operatorului. Cresterea serviciilor de plati online a determinat extinderea suportului catre serviciile de ticketing prin noua solutie oferita in comun de Gecad ePayment si BRD Societe Generale BRD ePayment, considera reprezentanti ai Gecad.

Intrarea companiei Blue Air pe piata de e-commerce din Romania a determinat o crestere a numarului tranzactiilor online cu card pentru servicii de turism pana la aproape 32% din numarul total de tranzactii derulate prin sistemele Gecad ePayment in ultimele 12 luni, opineaza reprezentantii Gecad. in acest moment media tranzactiilor online prin card bancar este de 100 pe zi.

Pana la aceasta data, tranzactiile online prin card bancar pentru serviciul de ticketing al operatorului Blue Air erau procesate de o companie din Danemarca.

Banca Romana pentru Dezvoltare (BRD) Societe Generale si Gecad E-payment au lansat in urma cu o luna serviciul comun BRD e-payment si au anuntat un parteneriat strategic in domeniul comertului electronic.

Obiectivul parteneriatului este furnizarea unei solutii complete de comert electronic rapide, stabile si sigure pentru companiile romanesti care doresc sa isi inceapa activitatea comerciala online sau care activeaza deja in acest domeniu.

Grupul romanesc de software Gecad se asteapta ca valoarea totala a tranzactiilor in magazinele romanesti online, efectuate cu card bancar, sa creasca anul acesta cu 25% peste valoarea de 10 milioane de euro, inregistrata in 2005. Oficialii Gecad estimeaza pentru 2006 o cifra de afaceri de trei milioane de euro, dupa ce in 2005 cifra de afaceri a companiei a fost de 100.000 de euro, cresterea fiind exlicata in primul rand de cresterea valorica a tranzactiilor procesate prin platforma de comert electronic Gecad E-payment.

BRD Societe Generale este listata la Bursa de Valori Bucuresti din 2001, iar actiunile sale sunt tranzactionate la prima categorie a acesteia. Banca detinea active in valoare de 22,3 miliarde lei (6,24 miliarde euro) la jumatatea acestui an si controla 15,48% din piata bancara romaneasca dupa acest criteriu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri