Compania aeriana low-cost va lansa, in luna octombrie, o cursa de la Targu-Mures la Londra (Luton), in acelasi timp cu introducerea unor zboruri de la Bucuresti la Valencia, Parma si Liverpool
"Wizz Air isi continua extinderea in Romania. Noile zboruri vor completa reteaua de opt rute operate din Bucuresti si Targu Mures", au declarat oficialii companiei.

Cursa Targu-Mures-Londra Luton va fi lansata in data de 30 octombrie si va avea trei zboruri pe saptamana. Pretul pentru un bilet intr-o singura directie porneste de la 26,9 lire sterline (circa 130 lei), incluzand taxele.

Zborurile catre Liverpool si Parma vor incepe in data de 1 octombrie, iar cursa spre Valencia va fi lansata in 29 octombrie.

Wizz Air opereaza 90 de zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croatia, Slovenia si Romania catre 48 de destinatii europene. in prezent, flota Wizz Air este formata din 11 aeronave Airbus A320. in 2006, Wizz Air a transportat peste 3 milioane de pasageri.

Compania va inaugura in data de 7 iunie, la Bucuresti, cea de-a sasea baza operationala. “In vederea deschiderii bazei operationale au fost angajate 40 de persoane - piloti si echipaj de bord”, a declarat anterior, pentru Wall-Street, directorul de comunicare si relatii publice al Wizz Air, Natasa Kazmer.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri