A aparut primul complex rezidential in centrul Capitalei. Se vor construi 400 de apartamente cu preturi intre 100.000 si 300.000 de euro.
Un apartament in noul complex va costa intre 100.000 si 300.000 de euro, in functie de suprafata dorita. Insa pretul este pe masura ofertei. Locuintele au gradina proprie, terase si dotari occidentale.

Complexul beneficiaza de o locatie centrala, zona Stefan cel Mare-Barbu Vacarescu pe terenul ocupat de fosta fabrica de paine Dambovita si va fi construit pe o suprafata de 28.000 de metri patrati. Locatarii cartierului au acces exclusiv la un parc privat de 14.000 de mp, care are o gradina amenajata de peisagisti italieni, fantani arteziene, cascade, o gradina japoneza, loc de joaca pentru copii. Constructia complexului va fi gata in doi ani.

COSTURI SI SUPRAFETE.

Vor fi circa 400 de apartamente de lux ce vor avea suprafete generoase cuprinse intre 100-300 mp, compartimentate in functie de dorinta clientului in 2, 3, 4 sau 5 camere, spune Gheorghe Idoras, directorul general al firmei Tungal Metrou, care construieste cartierul. Costurile sunt si ele pe masura ofertei. "Un metru patrat costa intre 900-1.000 de euro, deci cel mai ieftin apartament va fi in jur de 100.000 de euro", spune Bogdan Georgescu. In acesti bani intra finisaje deosebite: gresii Marazzi in bai, holuri, bucatarie si pe terase, parchet laminat in camere, termopane, usi antiefractie prevazute cu broaste speciale si vizor.

RESURSE.

Finantarea proiectului Central Park se ridica la peste 50 de milioane de euro si va fi asigurata si din surse proprii dezvoltatorului, firma Central Residential Park, la care grupul Niro detine pachetul majoritar.

"O parte din fonduri vor fi asigurate din surse proprii, iar finantarea va fi completata de banci. Suntem in discutii cu cateva banci pentru proiectul Central Park", a declarat Bogdan Georgescu. Doritorii pot achizitiona aici apartamente prin credit ipotecar, insa exista si un sistem propriu al firmei Central Residential Park care-i ajuta pe cei care nu sunt eligibili la banci, insa au resurse.

FINANTARE

"Locuintele vor putea fi cumparate prin credite bancare si printr-un sistem propriu de finantare"
Bogdan Georgescu
Colliers International

AVANTAJE

Locuitorii complexului vor beneficia de unul sau doua locuri de parcare in cele 700 amenajate in subsolurile blocurilor. Parcarile subterane, intinse pe doua niveluri, vor fi dotate cu lifturi de acces direct la etajele superioare. Securitatea in complex va fi garantata printr-un serviciu de paza, suplimentata de un sistem de asigurare video permanenta si de acces controlat pe baza de cartela magnetica. In plus, locatarii vor avea acces la un club englezesc, o sala de fitness, sauna si jacuzzi, pista de jogging in parcul din fata casei. Pentru cei mici va fi construita o gradinita privata, iar pentru oamenii foarte ocupati, un minimarket, o curatatorie ecologica si o spalatorie auto.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri