Wizz Air, cea mai mare companie low-cost, cu operatiuni in Europa Centrala si de Est, anunta extinderea activitatii de la Cluj prin introducerea de noi zboruri catre Paris Beauvais.
Noua cursa va fi lansata pe 18 decembrie si va fi operata pentru inceput de trei ori pe saptamana. Paris Beauvais este un aeroport pe care Wizz Air mai desfasoara zboruri din alte trei orase, insa aceasta va fi prima ruta a companiei intre Romania si Franta.

Acest nou pas in evolutia companiei este comunicat la scurt timp dupa ce Wizz Air a anuntat deschiderea celei de-a zecea baze operationale la Timisoara. Primul zbor, catre Londra Luton, va fi efectuat pe 27 octombrie si va fi urmat de curse spre Roma si Dortmund in decembrie, in timp ce zborurile catre Paris Beauvais, Milano Bergamo, Venetia Treviso, Barcelona si Valencia vor incepe in martie 2009, concomitent cu deschiderea bazei.

Wizz Air a intrat pe piata din Romania in iulie 2006 si a stabilit baza operationala din Bucuresti in iunie 2007, iar cea de-a doua la Cluj, in mai 2008. Wizz Air a anuntat recent lansarea celei de-a zecea baze la Timisoara. In prezent, compania detine doua aeronave la baza din capitala si una la Cluj-Napoca, are 130 de angajati locali si opereaza zboruri din Bucuresti, Cluj si Targu Mures pe 16 rute, catre 11 orase.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri