CFR Calatori va introduce, de Paste, 20 de trenuri suplimentare pe rutele cele mai solicitate respectiv Vatra Dornei, Iasi, Suceava, Bacau,Cluj Napoca, Brasov, Craiova, Lupeni si Marasesti, a anuntat compania.
Astfel, pe destinatia Vatra Dornei, in perioada 16 - 20 aprilie, vor fi introduse patru trenuri, din care doua rapid si doua accelerat. Spre si dinspre Iasi, in aceeasi perioada, vor circula suplimentar patru trenuri accelerat.

In perioada cuprinsa intre 16-21 aprilie pentru destinatiile Suceava, Bacau si Cluj Napoca numarul de trenuri va fi suplimentat cu cate doua trenuri accelerat pe fiecare relatie, anunta NewsIn.

Spre si dinspre Brasov , in perioada 16 - 20 aprilie, se va suplimenta cu un tren rapid, iar pentru Craiova in zilele de 16-17 si 20 aprilie vor fi introduse suplimentar doua trenuri rapid.

De asemenea, pe ruta Lupeni-Caracal, in zilele de 20 si 21 aprilie, transportul suplimentar va fi asigurat de doua trenuri accelerat, iar dinspre Marasesti spre Bucuresti doar in 20 aprilie se va introduce un tren accelerat.

Totodata, in aceasta perioada CFR Calatori va suplimenta cu un numar de peste 40 de vagoane la unele trenuri de calatori, care vor circula cu plecare din Bucuresti Nord si retur pe relatiile Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Brasov, Oradea, Cluj Napoca, Deva, Targu Mures, Sighetu Marmatiei, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Galati, Constanta.

In acelasi timp, in perioada Sarbatorilor de Paste si a vacantei scolare, vor fi anulate temporar din 18 pana in 21 aprilie aproximativ 50 de trenuri, din 1.500, de rang superior, care sunt in circulatie pe mai multe rute din tara ca urmare a traficului scazut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri