Wizz Air, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala a companiilor aeriene cu tarife scazute, a transportat in primele sase luni ale anului 720.000 de pasageri, in crestere cu 86% fata de perioada similara a anului trecut.
In aceeasi perioada gradul mediu de ocupare a fost de 85%, comparabil cu cel de anul trecut. „Gradul de incarcare al aeronavelor ajunge pana la 90% un perioadele de vacanta”, a declarat, pentru Wall-Street, Natasa Kazmer, directorul de comunicare al companiei.

In prezent, perioada 29 iunie-5 iulie, Wizz Air opereaza saptamanal 122 de zboruri dus-intors din Romania, echivalentul a 244 de zboruri directe. „Comparativ cu anul trecut, cand Wizz Air opera saptamanal 74 de zboruri dus-intors, cresterea din 2009 este de 165%”, a mai spus oficialul companiei.

Wizz Air a intrat pe piata din Romania in iulie 2006 si a stabilit prima baza operationala in Bucuresti in iunie 2007 si a doua la Cluj, in mai 2008. Cea de-a treia baza a fost deschisa la Timisoara in februarie 2009.

Cititi si: Cati bani fac operatorii low-cost din taxarea suplimentara

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri