Ministerul Turismului a semnat un acord cu TUI pentru revenirea celui mai mare tour-operator din lume pe piata romaneasca, din 2010.
In luna noiembrie a acestui an, TUI Deutschland GmbH va tipari o brosura speciala, dedicata integral Romaniei, care urmeaza sa fie distribuita pentru anul viitor in peste 10.000 de agentii revanzatoare din Germania.

Brosura va contine 24 de pagini si va fi editata in 120.000 exemplare.

Contributia Ministerului Turismului pentru fiecare exemplar este de 83 de eurocenti, inclusiv TVA, valoare care include creatia, productia si distributia tipariturii.

Tot din 2010, Romania va fi prezenta in cataloagele tour-operatorilor germani Der Tour GmbH & Co KG, cu un tiraj de 350.000 exemplare, si ale ITS / REWETOURISTIK GmbH, cu un tiraj de 2 milioane de exemplare.

Cataloagele vor fi disponibile, de asemenea, in cele peste 10.000 agentii revanzatoare ale celor doi operatori.

In acest fel, se asigura o vizibilitate sporita a ofertei romanesti de turism pe piata germana si accesul direct al consumatorilor germani de turism la informatii despre Romania ca destinatie turistica.

De asemenea, Ministerul Turismului a negociat cu Air Berlin operarea, incepand cu anul 2010, a unei curse charter low-cost pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta.

Prezenta acestei companii aeriene in Romania echivaleaza cu revitalizarea litoralului romanesc ca destinatie turistica pe piata germana.


TUI a parasit Romania in 2007, criticand dur litoralul romanesc.

Conform studiului "Romania vazuta de tour-operatorii germani", realizat de WBF/GTZ Romania, in 2007, lipsa de competitivitate a litoralului romanesc reprezinta motivul pentru care trei din cei mai importanti tour-operatori germani - FTI, Neckermann si TUI au parasit Romania.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri